keyown = 0
7th April 2015  /  16 49

Антидепресант по-львівськи. 3 рецепти львівського сирника

1.Сирник із лимонною цедрою та родзинками (традиційний)
Інгредієнти: жирний сир (500 гр.), цукровий пісок (200 гр.) вершкове масло (130 гр.), яйце куряче (4 шт.), лимон (1 штю), манна крупа (1 ст. ложка), родзинки (50 гр.), сметана (3 ст. ложки), какао-порошок (2 ст. ложки)
Спочатку потрібно приготувати сирну масу: пропустити сир через м'ясорубку або протерти через дрібне сито та збити міксером жовтки з цукром в окремій ємності. Далі додаємо манну крупу, родзинки і масло, попередньо нагрітий до кімнатної температури. Теркою або гострим ножем відокремлюємо цедру лимона і також додаємо її в нашу масу. Змішуємо інгредієнти, після чого додаємо сир. Міксером збиваємо суміш на низькій швидкості півхвилини. В іншій ємності збиваємо білки до стану білої густої піни, після чого відправляємо її в нашу сирну масу і ретельно змішуємо ложкою.
Готуєму сирник до запікання: викладаємо сирну масу у форму і рівномірно розподіляємо її ложкою по всій довжині і ширині. Духовку розігріваємо до температури 180 градусів, після чого відправляємо наш виріб на 40-60 хвилин.


Link
MY TEXTS + MY PROGRAMMS

Private





Recept

Work out

Нажмите, чтобы вернуться на головную страницу
Нажмите, чтобы перейти к анализу по темам