Беру 1 яблуко, 1 яйце і трохи борошна. Десерт без духовки Поділитися у Facebook Автор Vip Час читання 2 хв. Опубліковано 12.04.2024 Це ліниві пиріжки, і у їхньому приготуванні немає нічого складного, головне – подбати про те, щоб у будинку були найпростіші продукти. Відмінний спосіб перекусити на роботі або отримати гарячий сніданок. 00:33 / 05:59 Покроковий рецепт приготування страви: Потрібно взяти та заздалегідь підготувати глибоку миску, щоб влити в неї яйце і всипати цукор у кількості трьох столових ложок, замість нього також можна використовувати ванілін. Потім всипається дрібку солі, і всі компоненти з’єднуються між собою, для цього застосовується віночок. Потім у масу потрібно додати 200 грам сметани і влити 50 мл молока, знову застосувати віночок. Одне яблуко потрібно нарізати кубиком невеликого розміру та відправити в миску до всіх інших компонентів. Поступово до суміші додається борошно, розпушувач, робиться тісто. Потрібно тепер просто приступити до приготування пиріжків. Щоб тісто не липло, треба заздалегідь обробити його олією. Потім окремі шматочки просто смажаться на сковорідці з обох боків, після приготування залишиться обваляти їх у суміші на основі цукру та кориці. Пиріжки з приємним зовнішнім виглядом та дивовижним смаком готові. Ось що нам знадобиться: борошно – 350 гр; яйце – 1 шт; цукор – 3 ст. л.; сіль – дрібка; розпушувач – 1 ч. л.; соняшникова олія – 3 ст. л.; сметана 20% – 200 гр; молоко – 50 мл; ванілін яблуко – 1 шт; Додаткові інгредієнти: цукор – 3 ст. л.; кориця – 1 ч. л. Джерело: https://maisternia-idei.com.ua/beru-1-yabluko-1-yaytse-i-trohy-boroshna-desert-bez-duhovky